Delph pre svalové zranenie vynechá až deväť zápasov

NETKY.SK • 10 September 2015, 11:35 • 2 min
Delph pre svalové zranenie vynechá až deväť zápasov

MANCHESTER - Anglický futbalový stredopoliar Fabian Delph môže vynechať až deväť zápasov po tom, či si v utorkovom súboji kvalifikácie o postup na EURO 2016 proti Švajčiarsku (2:0) poranil zadný stehenný sval.

slovakia

left justify in out

Podľa britských médií vynechá nová posila Manchestru City duely Ligy majstrov proti Juventusu Turín, Borussii Mönchengladbach, súboj Ligového pohára so Sunderlandom ako i zápasy Premier League proti Crystal Palace, West Hamu, Tottenhamu a Newcastlu. Nenastúpi ani v drese Albiónu v zostávajúcich skupinových stretnutiach s Estónskom a Litvou.

 

"Citizens" získali v lete 25-ročného Delpha z Aston Villy napriek tomu, že si počas prípravy natiahol stehenný sval. Za tím vedený trénerom Manuelom Pellegrinim odohral iba dva zápasy, do ktorých naskočil ako striedajúci hráč. V reprezentačnom dueli so Švajčiarskom musel pre obnovené zranenie odstúpiť z hry už v 3. minúte.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona