VIDEO Dele Alli strelil famózny gól a medzi fanúšikmi Tottenhamu vyvolal šialenstvo

NETKY.SK • 24 Január 2016, 14:20 • 2 min
VIDEO Dele Alli strelil famózny gól a medzi fanúšikmi Tottenhamu vyvolal šialenstvo

LONDÝN – Mladý záložník Tottenhamu Dele Alli strelil vo včerajšom zápase na pôde Crystal Palace nádherný gól, ktorý na sociálnych sieťach spustil hotové šialenstvo. Zázračné dieťa žije svoj sen vo svojej prvej sezóne v Premier League.

slovakia

left justify in out

Hosťujúci Tottenham prehrával od 30. minúty 0-1, keď si dal vlastný gól Jan Vertoghen a do polčasovej prestávky sa už skóre nemenilo.
 

V druhom polčase Tottenham zvýšil obrátky a Harry Kane hlavičkou vyrovnal na 1-1. Vyrovnávajúci gól paradoxne nakopol domáci tím, keď Crystal Palace mohli ísť niekoľkokrát do vedenia, ale proti bolo brvno llorisovej brány a aj samotný brankár zabránil minimálne ďalším dvom obrovským príležitostiam domácich.

 


 

Prišla však 84. minúta a mladý Dele Alli si nádherne prebral loptu na hranici šestnástky, volejom si prehodil dobiedzajúceho hráča a strelil jeden z najkrajších gólov prebiehajúcej sezóny Premier League! K nádhernému gólu Allimu na Twitteri gratuloval aj Gareth Bale.
 

Skóre zápasu na konečných 3-1 pre hostí spečatil Nacer Chadli, keď sa presadil v 95 .minúte. Alli sa podieľal aj na tomto góle, avšak jeho presný zásah je už teraz považovaný za najväčšieho favorita na zisk ocenenia Puskás Award.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies