Del Potro sa odhlásil z Paríža kvôli zdravotným problémom

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 15:00 • 2 min
Del Potro sa odhlásil z Paríža kvôli zdravotným problémom

BUENOS AIRES - Argentínsky tenista Juan Martín Del Potro zrušil zo zdravotných dôvodov svoj štart na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros, ktorého hlavné súťaže sa na antuke v Paríži začnú v nedeľu 26. mája.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný 7. muž svetového rebríčka ATP vo dvojhre Del Potro odcestoval po svojej minulotýždňovej prehre s Francúzom Benoitom Pairem v osemfinálovom 3. kole dvojhry na antuke v Ríme na základe odporúčania lekárov do rodnej krajiny. Víťaza newyorských US Open 2009 sužuje bronchiálna astma.

"Je mi ľúto, že musím vynechať turnaj, ktorý som vždy túžil vyhrať," citoval maróda spravodajský web ultimahora.com.

Bývalý 4. hráč renkingu Del Potro bude chýbať na štvrtom podujatí veľkej štvorky z ostatných trinástich. Po dosiahnutí spomenutého zatiaľ životného úspechu bol na Majors najďalej vo štvrťfinále, a to vlani na Australian Open, RG a medzinárodných otvorených majstrovstvách USA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona