Del Potro po 3,5 roku opäť s trojciferným renkingom

NETKY.SK • 4 November 2014, 14:24 • 2 min
Del Potro po 3,5 roku opäť s trojciferným renkingom

BRATISLAVA - Argentínsky tenisový grandslamový šampión Juan Martín Del Potro po marcovej operácii zápästia "nedominantnej" ľavej ruky chýba v súťažnom dianí už od februára, po viac ako 3,5 roku znova má trojciferný renking.

slovakia

left justify in out

Hrdina newyorských US Open 2009 figuruje na 138. pozícii vo svetovom rebríčku. Pri návrate však bude môcť využiť tzv. chránený renking. Rodák z Tandilu bol počas tejto sezóny aj na 4. pozícii.

 

Pre zverenca Franca Davína nebude comeback po zdravotnej odmlke novou skúsenosťou. V máji 2010 mu totiž operovali práve zápästie a v januári 2011 bol až na 485. mieste v počítačovom poradí. 

 

Del Potro je držiteľom 18 singlových titulov z hlavnej profesionálnej úrovne. Prihlásil sa už na podujatie v malajzijskom Kuala Lumpure od 22. septembra, napokon to bolo príliš optimistické. V októbri oznámil predčasný koniec sezóny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies