Del Potro nebude hrať v Monte Carle

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 12:38 • 2 min
Del Potro nebude hrať v Monte Carle

BUENOS AIRES - Argentínsky tenista Juan Martín Del Potro nebude hrať na turnaji ATP World Tour Masters 1000 Rolex od 12. apríla na antuke v monackom Monte Carle.

slovakia

left justify in out

"Zápästie ma stále pobolieva, ale menej ako pred niekoľkými mesiacmi. Dokonalé doliečenie si vyžaduje veľa času a ja sa nechcem unáhliť. Tento rok vnímam ako prechodový," vysvetlil Del Potro pre TyC Sports na letisku v Buenos Aires. Zverenec Franca Davína predznamenal, že znova hodlá hrať od 20. apríla, zatiaľ váha medzi Barcelonou a Bukurešťou.

 

Dvadsaťšesťročný víťaz newyorských grandslamových US Open 2009 Del Potro sa vrátil do súťažného diania predminulý štvrtok v americkom Miami na Floride, v 1. kole prehral s Kanaďanom Vasekom Pospisilom. Bol to jeho prvý zápas od januárového podujatia v austrálskom Sydney, kde vo štvrťfinále nestačil na neskoršieho finalistu Michaila Kukuškina z Kazachstanu. Niekdajší 4. muž svetového rebríčka Del Potro následne podstúpil operáciu zápästia nedominantnej ľavej ruky, poškodené miesto mu reparovali už druhý raz. Predtým pauzoval 10 mesiacov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies