Del Potro nebude hrať v IW, voľná karta pre Kokkinakisa

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 11:11 • 2 min
Del Potro nebude hrať v IW, voľná karta pre Kokkinakisa

INDIAN WELLS - Argentínsky rekonvalescent Juan Martín Del Potro napokon nevyužije voľnú kartu na štart v hlavnej súťaži dvojhry na tenisovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 BNP Paribas Open, ktorá sa na tvrdom povrchu v kalifornskom Indian Wells začne vo štvrtok. Na základe predmetnej "wild card" sa predstaví Austrálčan Thanasi Kokkinakis. Informáciu priniesol web Asociácie tenisových profesionálov (ATP).

slovakia

left justify in out

Víťaz newyorských grandslamových US Open 2009 Del Potro podstúpil v januári operáciu zápästia nedominantnej ľavej ruky, poškodené miesto mu reparovali už druhý raz. Zákrok vykonali v rochesterskej Mayo Clinic v americkom štáte Minnesota, niekdajší štvrtý muž renkingu ATP sa zveril do rúk špecialistu Richarda Bergera.


Dvadsaťšesťročný rodák z Tandilu Del Potro sa po takmer ročnej nútenej prestávke vrátil do diania krátko po Novom roku v austrálskom Sydney a postúpil do štvrťfinále, ale následne odvolal svoj štart na melbournských Australian Open a znova zamieril pod skalpel.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies