Del Potra opäť sužuje ľavé zápästie

NETKY.SK • 26 Marec 2016, 12:07 • 2 min
Del Potra opäť sužuje ľavé zápästie

MIAMI - Argentínsky grandslamový šampión Juan Martín Del Potro v piatok prehral v 2. kole dvojhry na tenisovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 v americkom Miami na Floride 4:6, 4:6 s krajanom Horaciom Zeballosom, fanúšikov hrdinu newyorských US Open 2009 však skôr zronilo čosi iné.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný niekdajší štvrtý muž renkingu sa totiž opäť posťažoval na ľavé zápästie, ktoré mal už trikrát pod skalpelom. Del Potro (366.) si ho najprv nechal rozmasírovať v pauze medzi setmi, neskôr si vzal prášky proti bolesti.

"Súper hral dobre. Je ľavák a môže hrať do môjho bekhendu jednoduchšie. Počínal si veľmi umne," citoval Del Potra český web Tenis Portal. "Ja som trochu bojoval proti bolestiam. Bolo to o niečo horšie než v prvom zápase. Dúfam však, že to nebude nič vážne. Uvidím, ako to zápästie bude po dnešku vyzerať," skonštatoval Del Potro, ktorý vlani práve po turnaji v Miami odišiel na ďalšiu maródku a vrátil sa až vo februári 2016 v americkom Delray Beach.

Zeballos je tzv. lucky loserom z kvalifikácie. Nastúpil za slávneho Švajčiara Rogera Federera, toho odstavila žalúdočná viróza. Argentínčan bude v 3. kole čeliť Španielovi Fernandovi Verdascovi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies