Del Piero podpísal s indickým Delhi Dynamos

NETKY.SK • 29 August 2014, 11:29 • 2 min
Del Piero podpísal s indickým Delhi Dynamos

MILÁNO - Taliansky futbalový útočník Alessandro Del Piero sa stal novým hráčom klubu Delhi Dynamos účinkujúcom v indickej Super League (ISL).

slovakia

left justify in out

Bývalý majster sveta z roku 2006 potvrdil prestup vo štvrtok prostredníctvom svojho účtu na sociálnej sieti Twitter. Zároveň bude zastávať funkciu ambasádora ISL. Nová súťaž pobeží od októbra do decembra a Del Piero by sa potom mohol presunúť do Spojených štátov. Nový ročník tamojšej Major League Soccer (MLS) štartuje až v januári. Tridsaťdeväťročný kanonier dal v uplynulých dvoch sezónach v austrálskom FC Sydney 24 gólov. Predtým strávil 19 ročníkov v Juventuse Turín, za ktorý strelil 290 gólov. 

 

ISL zlákala aj iných známych futbalových vyslúžilcov z európskych trávnikov - Robert Pires, David Trezeguet, Freddie Ljungberg či Luis García. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies