Del Piero nesúhlasí s Buffonovou kritikou na adresu rozhodcu

NETKY.SK • 12 Apríl 2018, 15:08 • 2 min
Del Piero nesúhlasí s Buffonovou kritikou na adresu rozhodcu

TURÍN - Legendárny futbalista talianskeho Juventusu Turín Alessandro Del Piero nesúhlasí s kritikou brankára Gianluigiho Buffona na adresu anglického rozhodcu Michaela Olivera po vyradení Realom Madrid vo štvrťfinále Ligy majstrov 2017/2018.

slovakia

left justify in out

"Keď Gigi hovoril o rozhodcoch, naozaj som tomu nerozumel. Takisto však nerozumiem, prečo sa futbalisti musia vyjadrovať hneď po zápase. Myslím si, že o niekoľko dní povie o arbitrovi niečo iné," cituje niekdajšieho vynikajúceho útočníka portál football-italia.net s odvolaním sa na Sky.

Buffon dostal v závere stredajšieho odvetného stretnutia štvrťfinále v Madride červenú kartu, keď evidentne nesúhlasil s verdiktom arbitrov, odpískať proti "starej dáme" pokutový kop, z ktorého napokon Cristiano Ronaldo skóroval, znížil na 1:3 a stanovil postup Realu medzi najlepšiu štvoricu. Štyridsaťročný gólman údajne rozhodcu poslal do pekla, na tribúnu s čipsami a rodinou, či vyhlásil, že namiesto srdca má odpadkový kôš. Buffon a Del Piero boli súčasťou talianskej reprezentácie pri zisku titulu na majstrovstvách sveta 2006 v Nemecku. Dlhé roky spolu pôsobili aj v Juventuse Turín.

Prezident Juventusu Turín Andrea Agnelli vyzval kompetentných na výmenu šéfa komisie rozhodcov Európskej futbalovej únie (UEFA) Pierluigiho Collinu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies