Del Piera čaká možno posledný zápas kariéry

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 10:37 • 2 min
Del Piera čaká možno posledný zápas kariéry

SYDNEY - Alessandro Del Piero možno odohrá cez víkend posledný zápas svojej výnimočnej kariéry. Bývalý taliansky reprezentant a ikona Juventusu Turín bojuje so svojím austrálskym klubom Sydney FC o postup do vyraďovačky a v nedeľu potrebuje spečatiť miestenku v šesťčlennej elite v dueli proti Perth Glory.

slovakia

left justify in out

Del Piero oslávi v novembri okrúhlu štyridsiatku a je reálne, že po trávnikoch už vtedy behať nebude. Po sezóne sa mu v Sydney končí zmluva a nová ešte nie je na stole. Špekuluje sa, či klub bude ochotný vytiahnuť z pokladne ďalšie dva milióny austrálskych dolárov, aby si zabezpečil služby svojej hviezdy na ďalší rok. "Úprimne povedané, môže to byť môj posledný zápas," pripustil ofenzívny hráč pre agentúru Reuters.

 

Rokovania budú prebiehať ešte po skončení sezóny. "Už sme sa bavili s majiteľmi i prezidentom Scottom Barlowom a sme pripravení pokračovať v tom po sezóne. Teraz ale nad tým nerozmýšľam, v nedeľu nás totiž čaká veľký zápas," dodal Del Piero, ktorý v Sydney pôsobí od roku 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona