Del Bosque verí, že ho nik neťahá za nos

NETKY.SK • 15 November 2014, 09:15 • 2 min
Del Bosque verí, že ho nik neťahá za nos

HUELVA - Tréner španielskej futbalovej reprezentácie, jedného zo súperov Slovákov v C-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska, je presvedčený, že hráči odovzdávajú národnému tímu maximum.

slovakia

left justify in out

"Nik nás neťahá za nos," vyhlásil Vicente del Bosque na tlačovej besede pred sobotňajším zápasom s Bielorusmi v Huelve (20.45 h). Reagoval tým na verejné vyjadrenia obrancu Realu Madrid Sergia Ramosa, ktorý v rozhlasovom vysielaní spochybnil zdravotné problémy Diega Costu a Cesca Fábregasa z FC Chelsea.

 

"Sergio v minulosti tiež ubudol z nominácie pre zranenie a stiahli sme ho z trávnika, keď referoval o indispozícii. Verím hráčom. Šesť rokov nám to ako tímu klapalo a pristupovali sme k jeho členom tým správnym spôsobom," upozornil Del Bosque. 

 

Aktuálne ambície Katalánska vzbudili otázky, či napríklad Fábregas a Gerard Piqué pociťujú dostatočnú vášeň v drese Španielska. "Pôsobia v seniorskej v reprezentácii od svojich 21, resp. 17 rokov, odohrali okolo 70 a 90 duelov. Sú európskymi aj svetovými šampiónmi a ja o týchto hrdinoch vôbec nepochybujem," povedal Del Bosque. Na margo Diega Costu doplnil: "Je to chúlostivý prípad. Problémy v oblasti slabín sú často tie, cez ktoré sa nedá prehrýzť. V klube dostal úľavy a rozhodli sme sa nepovolať ho. Ak by sme mu neverili, bola by to nemilá situácia. Sám si ako Brazílčan vybral, že chce reprezentovať Španielsko, a už zaň hral napriek zraneniu." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies