Del Bosque urobil šesť zmien, na Bielorusko a Nemecko bez Costu

NETKY.SK • 7 November 2014, 13:25 • 2 min
Del Bosque urobil šesť zmien, na Bielorusko a Nemecko bez Costu

MADRID - Viaceré zmeny urobil tréner španielskej futbalovej reprezentácie Vicente del Bosque v 23-člennej nominácii na kvalifikačný zápas EURO 2016 s Bieloruskom, resp. prípravný duel s Nemeckom.

slovakia

left justify in out

Úradujúci majstri Európy sa budú musieť v nadchádzajúcich novembrových zápasoch zaobísť bez Andresa Iniestu z FC Barcelona či Diega Costu z Chelsea Londýn. Do tímu naopak pribudol Jose Callejon z SSC Neapol, spoluhráč slovenského špílmachra Mareka Hamšíka.
     

Španieli, ktorí v C-skupine kvalifikácie o finálový turnaj vo Francúzsku prehrali v októbri v Žiline so Slovenskom 1:2, nastúpia proti Bielorusom 15. novembra v Huelve. O tri dni vo Vigu privítajú úradujúcich majstrov sveta z Nemecka.
     

Kanoniera "The Blues" vyradilo svalové zranenie. "Naši lekári boli v kontakte s lekármi z Chelsea a súhlasili, že najlepším riešením pre hráča bude zostať bez záťaže," povedal tréner majstrov sveta z 2010 na piatkovej oficiálnej tlačovej konferencii. Lodivod "La Furia Roja" urobil až šesť zmien oproti poslednej nominácii na Slovensko (1:2) a Luxembursko (4:0). Debutantmi sú tak Callejon, Manuel "Nolito" Agudo, Alvaro Morata a stredopoliar Ignacio Camacho.

     

nominácia Španielska na kvalifikačný zápas EURO 2016 s Bieloruskom (15. novembra) a prípravný s Nemeckom (18. novembra):      

brankári: Kiko Casilla (Espaňol Barcelona), Iker Casillas (Real Madrid), David De Gea (Manchester United)      

obrancovia: Raul Albiol (SSC Neapol), Cesar Azpilicueta (Chelsea Londýn), Jordi Alba (FC Barcelona), Juanfrán (Atletico Madrid), Gerard Piqué (FC Barcelona), Juan Bernat (Bayern Mníchov), Marc Bartra (FC Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid)      

stredopoliari: Santi Cazorla (Arsenal Londýn), Cesc Fabregas (Chelsea Londýn), Koke (Atletico Madrid), Raul Garcia (Atletico Madrid), Sergio Busquets (FC Barcelona), Ignacio Camacho (Malaga CF), Jose Callejon (SSC Neapol), Isco (Real Madrid)      

útočníci: Alvaro Morata (Juventus Turín), Paco Alcácer (FC Valencia), Manuel Agudo Nolito (Celta Vigo), Pedro (FC Barcelona)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies