Del Bosque nevylúčil štart zranených Fábregasa so Soldadom

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 15:16 • 2 min
Del Bosque nevylúčil štart zranených Fábregasa so Soldadom

FORTALEZA - Cesc Fábregas a Roberto Soldado by napriek zraneniam mohli pomôcť Španielom v štvrtkovom semifinále futbalového Pohára konfederácií FIFA proti Talianom. Tréner úradujúcich majstrov sveta a Európy Vicente Del Bosque to naznačil stredajším vyhlásením, že dvojica maródov by musela mať vážne zdravotné problémy, aby ju nadobro vylúčil zo zostavy.

slovakia

left justify in out

"Nepočítam so zmenou nášho odsvedčeného systému. Musíme si počkať, ako sa vyvinie situácia so Soldadom a Fábregasom, potom sa definitívne rozhodneme," povedal Del Bosque.

Stredopoliar FC Barcelona Fábregas a útočník Valencie Soldado pre svalové zranenia nedohrali nedeľňajší duel základnej skupiny s Nigériou.

Španieli neprehrali 25 zápasov za sebou - od priateľského duelu s Anglickom v novembri 2011. V súťažných meraniach síl je ich šnúra ešte dlhšia. Po prehre so Švajčiarskom na majstrovstvách sveta 2010 nasledovalo 28 minimálne remízových stretnutí. "Nemá to jednu konkrétnu príčinu. Všetci rozumieme futbalu, k tomu ale potrebujeme dobrú organizáciu hry, tímového ducha a túžbu víťaziť, to je základ," vysvetlil Del Bosque.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies