Del Bosque nefavorizuje svojich zverencov

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 19:26 • 2 min
Del Bosque nefavorizuje svojich zverencov

MADRID - Tréner španielskej futbalovej reprezentácie Vicente del Bosque nefavorizuje svojich zverencov na zisk celkového prvenstva na nadchádzajúcich majstrovstvách sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

"La furia roja" sa môže stať prvým národným tímom, ktorý obháji titul na svetovom šampionáte a rozhodne patrí k ašpirantom na trofej.

 

Úradujúci svetoví aj európski šampióni vstúpia do turnaja ako jeden z najväčších kandidátov na celkové víťazstvo a pociťujú extrémny tlak verejnosti. "Ukáže sa až na ihrisku. Veríme, že sme pracovali dostatočne tvrdo, aby sme uspeli. Futbal je však to, čo napokon rozhodne, či boli všetky predchádzajúce kroky správne alebo nie," povedal niekdajší kouč Realu Madrid a Besiktasu Istanbul. "Jasným favoritom je podľa mňa domáci tím Brazílie, ktorý bude pod oveľa väčším tlakom ako minulý rok na Pohári konfederácií," myslí si 62-ročný rodák zo Salamancy. 

 

Španielsko sa stretne na MS 2014 v základnej B-skupine s Holandskom, Čile a Austráliou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies