Del Bosque kritizoval svojich hráčov za málo gólov

NETKY.SK • 17 Jún 2013, 13:43 • 2 min
Del Bosque kritizoval svojich hráčov za málo gólov

RECIFE - Tréner španielskych futbalistov Vicente Del Bosque kritizoval svojich hráčov za gólové "suchoty" v prvom polčase zápasu Pohára konfederácií proti Uruguaju. Podľa hlavného kormidelníka úradujúcich majstrov sveta a Európy mohli jeho zverenci viac vyťažiť zo svojej dominancie na ihrisku.

slovakia

left justify in out

"Po celý sme dominovali s výnimkou momentu, keď sme dostali gól. Boli sme však šťastní, keď sme počuli záverečný hvizd," cituje agentúra Reuters Del Bosqueho, ktorý dodal: "Mohli sme streliť viac gólov, no asi sme boli unavení. Problém je tiež, že keď hráči vidia výsledok 2:0, okamžite spomalia."

Španielski futbalisti úspešne vstúpili do turnaja, v úvodnom zápase B-skupiny zdolali Uruguaj 2:1. Majstri sveta proti štvrtému tímu z MS držali tempo i opraty v rukách do 75. minúty, keď z ihriska odišiel za stavu 2:0 dispečer Xavi Hernandez a naopak na druhej strane striedajúci Diego Forlan oživil hru súpera. Juhoamerický tím znížil na 1:2 a nebol ďaleko ani od vyrovnania.

Španieli nastúpili v základnej jedenástke s kompletnou päticou stredopoliarov a krídelníkov FC Barcelona, plus v obrane boli ešte ďalší dvaja hráči katalánskeho klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies