Džeko sa ospravedlnil za reakciu pri striedaní v Mníchove

NETKY.SK • 30 September 2011, 17:44 • 2 min
Džeko sa ospravedlnil za reakciu pri striedaní v Mníchove

Džeko sa ospravedlnil za reakciu pri striedaní v Mníchove

slovakia

left justify in out

img

V ambicióznom anglickom futbalovom klube Manchester City majú problémy so spravaním svojich hviezdnych útočníkov. Zatiaľ, čo Carlos Tevez dostal stop za to, že nechcel striedať v zápase Ligy majstrov na pôde Bayernu Mníchov, Edin Džeko sa zasa ospravedlnil trénerovi aj spoluhráčom za neprimeranú reakciu pri striedaní.
      "Viem, že moja reakcia nebola vhodná a už som o to hovoril s trénerom aj hráčmi," povedal reprezentant Bosny a Hercegoviny.  "Ospravedlnil som sa za svoju reakciu a Roberto (Mancini) to akceptoval. Povedal, že všetko je v poriadku a musíme byť pozitívni pred ďalším zápasom, ktorým bude sobotňajší duel s Blackburnom Rovers.
      Džeko prišiel do tímu "citizens" v januári z VfL Wolfsburg s  renomé efektívneho kanoniera, takže v Nemecku sa chcel ukázať v dobrom svetle. "Nebolo to vôbec šťastné, prehrávali sme 0:2 a ja som túžil po výhre. Napriek tomu to bol pre mňa zvláštny pocit vrátiť sa do Nemecka, kde som hral dlhší čas. Situácia sa však pre nás nevyvíjala dobre. Preto som dvojnásobne frustrovaný," povedal Džeko.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies