Deket: Ružomberok bude chcieť uchmatnúť body

NETKY.SK • 22 Október 2015, 15:35 • 2 min
Deket: Ružomberok bude chcieť uchmatnúť body

BRATISLAVA - Futbalisti Trnavy ťahajú šnúru štyroch ligových víťazstiev a v tabuľke najvyššej slovenskej súťaže sa z nižších poschodí posunuli na 5. miesto s 20 bodmi.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Ivana Hucka si v ostatnom dueli Fortuna ligy poradili doma pred 10 023 divákmi s Dunajskou Stredou 2:0 a v najbližšom súboji, opäť vo vlastnej City Arene, v piatok proti MFK Ružomberok by radi opäť naplno zabodovali. Hráčom klubu spod Čebraťa patrí po 13. kole siedma priečka, na "andelov" majú trojbodové manko. "V našej lige niet ľahkého súpera, všetko sa to vyrovnáva. Ružomberok určite nepricestuje s porazeneckou náladou, budú chcieť uchmatnúť body. Dúfam, že všetky tri zostanú doma. Je len na nás, ako sa prichystáme," vyjadril sa na trnavskom klubovom webe defenzívny univerzál Filip Deket a ďalej uviedol: "Do Ružomberka sa vrátili Ďubek a Jakubko, to sú dve silné individuality. Inak však hrajú skôr kolektívne, na to sa aj pripravujeme. Nikdy sa nesústreďujeme len na jedného futbalistu súpera."


Dvadsaťdvaročný odchovanec Spartaka (nar. 1. mája 1993) nastúpil proti FC DAC 1904 ako striedajúci hráč v 68. min, keď sa z trávnika porúčal pre zranenie stredopoliar z Mali Niaré Benogo. Predtým nastupoval Deket za druholigovú juniorku, kouč Hucko ho preradil do trnavského A-mužstva. "V juniorke sme mali dobrý úvod do sezóny, začal som si viac veriť. Myslím si, že som podal aj dobré výkony, ktoré ma dostali až do ´áčka´. Budem sa snažiť udržať si výkonnosť a ešte sa zlepšiť," dodal Filip Deket, ktorý môže hrať na poste stopéra, na kraji obrany, ale problémy mu nerobí ani účinkovanie v záložnej formácii. "Pre mňa osobne je dokonca oveľa lepšie hrať v strede poľa, ako na stopérskom poste. Navyše vo Fortuna lige, ktorá je súbojovo náročnejšia. V zálohe si viac verím. Každopádne sa teším, že som dostal šancu."


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies