Ödegaard rokoval aj s FC Liverpool, no v Reale je spokojný

NETKY.SK • 8 September 2015, 21:10 • 2 min
Ödegaard rokoval aj s FC Liverpool, no v Reale je spokojný

MADRID - Nórsky futbalový talent Martin Ödegaard prezradil, že pred prestupom do Realu Madrid rokoval aj s anglickým FC Liverpool a oboma manchesterskými klubmi - United aj City.

slovakia

left justify in out

"Áno, bol som na Britských ostrovoch a musím povedať, že sa mi tam páčilo, no napokon som sa rozhodol pre Real. Je to fantastický klub a som šťastný, že tu môžem byť. V rezervnom mužstve nosím na drese číslo desať, čo je veľká zodpovednosť," netajil nadšenie 16-ročný rodák z Drammenu. Ödegaard debutoval v A-tíme 23. mája v 38. kole najvyššej súťaže doma proti Getafe (7:3), keď v 58. minúte vystriedal Cristiana Ronalda a vo veku 16 rokov a 157 dní sa stal najmladším futbalistom, ktorý nastúpil na súťažný zápas v drese Realu. Napriek sľubnému rozbehu kariéry mladý Nór zostáva trpezlivý a do prvého mužstva sa nehrnie. "Momentálne je najdôležitejšie, aby som sa sústredil na svoj rozvoj. To ostatné príde samo." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies