Ödegaard nebude hosťovať v Rennes, proti boli rodičia

NETKY.SK • 23 August 2016, 09:33 • 2 min
Ödegaard nebude hosťovať v Rennes, proti boli rodičia

MADRID - Večný talent nórskeho futbalu Martin Ödegaard patriaci španielskemu klubu Real Madrid mal v sezóne 2016/2017 napredovať vo francúzskom tíme Stade Rennes.

slovakia

left justify in out

Chystaný transfer však nečakane zhatili predpisy Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA), a najmä rodičia 17-ročného rodáka z Drammenu. Podľa pravidiel FIFA smie byť neplnoletý hráč predmetom hosťovania iba v prípade, ak k tomu dajú súhlas jeho zákonní zástupcovia. Francúzsky klub podľa portálu winamax.fr údajne nezískal povolenie od Ödegaardových rodičov.

 

"Je to náročné. Vzhľadom na Martinov vek sa šanca, že sa k nám pripojí počas tohto leta, zmenšila na minimum. Real Madrid nechcel riskovať, pretože je stále neplnoletý. Ödegaard sa nestane posilou Rennes. Budeme ho však naďalej sledovať a uvidíme, čo prinesie budúcnosť," cituje portál Tribal Football slová riaditeľa bretónskeho klubu Mikaela Silvestreho. Ödegaard je hráčom "bieleho baletu" od januára minulého roka, zatiaľ sa však nepresadil v A-tíme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies