Defoe, Sturridge a Carrick proti Brazílii asi nenastúpia

NETKY.SK • 4 Február 2013, 09:11 • 2 min
Defoe, Sturridge a Carrick proti Brazílii asi nenastúpia

Defoe, Sturridge a Carrick proti Brazílii asi nenastúpia - Futbal Anglický futbalový útočník Jermain Defoe vynechá stredajší prípravný zápas s Brazíliou, dôvodom sú problémy s ľavým členkom. V nedeľu to oznámil tréner Tottenhamu Hotspur Andre Villas-Boas.

slovakia

left justify in out

imgAnglický futbalový útočník Jermain Defoe vynechá stredajší prípravný zápas s Brazíliou, dôvodom sú problémy s ľavým členkom. V nedeľu to oznámil tréner Tottenhamu Hotspur Andre Villas-Boas.

Tridsaťročný reprezentant si privodil zranenie v prvom polčase nedeľňajšieho ligového duelu s West Bromwichom Albion. Dĺžka jeho absencie sa odhaduje na dva až tri týždne, informovala agentúra AP.

Podľa agentúry Reuters sú proti "kanárikom" vážne ohrozené aj štarty Daniela Sturridgea z FC Liverpool a Michaela Carricka z Manchestru United.

"Daniel má zničené stehno. Myslím, že do zápasu proti Brazílii sa nezotaví," povedal tréner "The Reds" Brendan Rodgers pre BBC po nedeľňajšej remíze na pôde majstra Manchester City 2:2. Britské médiá tiež priniesli správu, že v stredu vo Wembley bude chýbať pre nešpecifikované zranenie aj Carrick.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies