Defoe je späť a strieľa góly: Je za tým vegánstvo a kryokomora

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 13:06 • 2 min
Defoe je späť a strieľa góly: Je za tým vegánstvo a kryokomora

LONDÝN - Anglický reprezentant Jermain Defoe prezradil tajomstvo svojej druhej futbalovej mladosti. Hrdina nedeľňajšieho zápasu kvalifikácie majstrovstiev sveta 2018 proti Litve v 34 rokoch zbiera plody svojej vytrvalosti pri navykaní na vegánsku diétu.

slovakia

left justify in out

"Celé je to o tom, že treba jesť správne veci.Problém nastane vtedy, keď navštívim mamu a ona predo mňa posadí na tanier kus mäsa," priblížil útočník Sunderlandu, ktorý do svojho ozdravovacieho programu zaradil aj pravidelné návštevy kryokomory.

 

Aj blahodarným účinkom pobytu v chladnom prostredí vraj môže ďakovať za prvý štart za anglický národný tím po štyroch rokoch. Korunoval ho gólom do siete Litvy na Wembley, ktorým naštartoval "Albión" na ceste za víťazstvom 2:0 v "slovenskej" F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na záverečný turnaj MS 2018 do Ruska.

"Futbal sa mení a s ním aj nároky na hráčov. Sú stále vyššie, intenzita zápasov stúpa. V mojom veku je kľúčom k úspechu regenerácia po každom stretnutí, aby som dal telu šancu pripraviť sa na ďalšie. Okrem tréningu musím robiť ešte veľmi veľa vecí, aby som to zvládol," uviedol hráč, ktorého kariéra sa javila byť na konci po prestupe do Toronta v roku 2014.

 

Dokázal sa však vrátiť do Premier League a dočkal sa aj pozvánky do reprezentácie. V tejto sezóne už odohral aj s tým nedeľňajším 32 zápasov a nastrieľal v nich 15 gólov.                    



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies