Definitíva pre Polívku: Súd poslal jeho Farmu do konkurzu!

NETKY.SK • 11 Apríl 2013, 14:48 • 2 min
Definitíva pre Polívku: Súd poslal jeho Farmu do konkurzu!

BRNO - Krajský súd v Brne poslal dnes Farmu Bolka Polívku do konkurzu. V zdôvodnení verdiktu, ktorý sa zrodil ešte pred schôdzou veriteľov 14. mája, to označil za jediné možné riešenie situácie. Insolventný správca totiž registruje 55 pohľadávok veriteľov o celkovej výške 56,3 milióna Kč. Informovali o tom české elektronické médiá.

slovakia

left justify in out

Právny zástupca Bolka Polívku v reakcii uviedol, že ďalší postup zváži po konzultáciách s hercom. Na prípadné odvolanie má 15 dní. Farma mala, ako odznelo na súde, na sklonku minulého roka 21 zamestnancov pri obrate 12,3 milióna Kč,. čo nestačí na riešenie zadlženosti reorganizačnými opatreniami. Navyše žiadny reorganizačný plán nepredložila a nepožiadala ani o odklad.

Do nesolventnosti poslal súd farmu už začiatkom marca na základe návrhu istej stavebnej firmy z októbra 2012 kvôli neuhradeným faktúra.

Bolek Polívka, ktorý sa snažil zachovať fungovanie farmy, rokoval podľa svojho advokáta Miroslava Bartoňa ešte začiatkom týždňa s potenciálnym investorom



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies