Defenzívny univerzál Kupčík očakáva ťažký duel so Senicou, no verí vo víťazstvo

NETKY.SK • 24 November 2016, 16:32 • 2 min
Defenzívny univerzál Kupčík očakáva ťažký duel so Senicou, no verí vo víťazstvo

BRATISLAVA - Futbalisti Podbrezovej sú pod vedením trénera Mareka Fabuľu naďalej najpozitívnejším prekvapením tohto ročníka najvyššej slovenskej súťaže.

slovakia

left justify in out

Hráči ŽP Šport figurujú po dosiaľ odohraných 16 kolách Fortuna ligy na výbornom 2. mieste, získali 34 bodov (bilancia: 10-4-2, skóre 21:8) a z tucta účastníkov inkasovali najmenej gólov - iba osem. "Železiari" podľahli v tejto sezóne 2016/2017 v prvý októbrový deň v 11. kole na pôde lídra zo Žiliny (0:1), na ktorého majú v súčasnosti sedembodový odstup a druhú prehru registrovali v 14. kole na Pasienkoch s domácim Slovanom (0:2). Na tretích v tabuľke "belasých" má Podbrezová momentálne dvojbodový náskok, na jeseň sa odohrajú ešte tri kolá.


"Prvoradým cieľom bol zisk 33 bodov a záchrana v lige, čo sa nám aj podarilo. Myslím si, že keď budeme pristupovať k tréningom a zápasom rovnako ako doteraz, budeme úspešní. Mužstvo je dobre nastavené a pripravené, preto sa tešíme na ďalšie duely a výzvy," uviedol v rozhovore na klubovom webe defenzívny univerzál ŽP Šport Podbrezová Ľuboš Kupčík.


V sobotňajšom zápase 17. kola Fortuna ligy "železiari" privítajú vo svojej Zelpo aréne FK Senica. "Záhoráci" ťahajú nepríjemnú šnúru jedenástich duelov bez víťazstva (bilancia: 0-4-7), vrátane ostatného domáceho neúspechu s posledným mužstvom klasifikácie FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble (1:3). Naposledy sa Seničania z trojbodového zápisu v najvyššej slovenskej súťaži tešili v 5. kole na pôde Zlatých Moraviec - 13. augusta tam vyhrali 1:0.

 

"Zápas so Senicou bude rovnako ťažký, ako každý iný ligový duel. Určite nás tréneri dôkladne pripravia, ušijú úspešnú taktiku a s tým spojenú aj základnú jedenástku. My sa na protivníka svedomito pripravujeme, aby sme sa znova tešili z víťazstva," poznamenal 27-ročný rodák z Trstenej Kupčík, ktorý môže hrať na poste stopéra alebo defenzívneho stredopoliara.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies