Def Leppard nahrali dve skladby pre Spotify

NETKY.SK • 29 Máj 2018, 08:02 • 2 min
Def Leppard nahrali dve skladby pre Spotify

BRATISLAVA - Anglická rocková kapela Def Leppard nahrala dve skladby pre streamovaciu službu Spotify.

slovakia

left justify in out

Urobila tak 16. mája, pričom výsledok bude možné počuť neskôr v rámci projektu Spotify Singles. Dátum, kedy skladby zverejnia, zatiaľ nie je známy. "Nahrali sme dve piesne. Nepoviem nič viac, aby sme nepokazili prekvapenie, keď sa dostanú do sveta. Bude to zábava. Spravili sme jednu našu vec a jednu coververziu," prezradil spevák formácie Joe Elliott v rozhovore pre The Eddie Trunk Podcast.

Kapela Def Leppard vznikla v roku 1977 v Sheffielde. Hviezdy sa z nich stali zásluhou tretieho štúdiového albumu Pyromania (1983), ktorý americký magazín Rolling Stone zaradil medzi 500 najlepších albumov všetkých čias. Ďalšie dve nahrávky Hysteria (1987) a Adrenalize (1992) ovládli britský aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podľa odhadov predali viac ako 100 miliónov kópií albumov. Televízia VH1 ich v rebríčku 100 najlepších hardrockových interpretov zaradila na 31. miesto a v rebríčku 100 najlepších interpretov všetkých čias zas na sedemdesiate. Zloženie formácie sa nezmenilo od roku 1992, tvoria ju Rick Savage (basgitara), menovaný Joe Elliott (spev), Phil Collen (gitara), Vivian Campbell (gitara) a Rick Allen (bicie), ktorý s kapelou hráva aj napriek amputovanej ľavej ruke, a to vďaka špeciálne upraveným bicím nástrojom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies