Deep Purple sa na dôchodok nechystajú

NETKY.SK • 30 August 2017, 09:31 • 2 min
Deep Purple sa na dôchodok nechystajú

BRATISLAVA - Anglická rocková kapela Deep Purple sa zatiaľ nad dôchodkom neuvažuje.

slovakia

left justify in out

Uviedol to basgitarista skupiny Roger Glover. "Vieme, že to nemôžeme robiť navždy. Stane sa to skôr či neskôr, no nemôžeme povedať, že to ukončíme neviem v ktorom roku v Los Angeles, Londýne alebo Frankfurte. Povedať dátum je náročné. Jednoducho ideme ďalej a uvidíme, ako dlho to potrvá," vyjadril sa 71-ročný muzikant.

Deep Purple vznikli v roku 1968, no v období 1976 až 1984 mali prestávku. V súčasnosti kapelu tvoria aj Ian Gillan, Steve Morse, Ian Paice a Don Airey. Formácia vydala zatiaľ dvadsať štúdiových albumov, pričom ten zatiaľ posledný Infinite sa dostal na trh tento rok v apríli. K jej najúspešnejším skladbám patria hity ako Black Night, Strange Kind Of Woman, Hush, Smoke On The Water alebo Child In Time. Vlani formáciu uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona