Dediči po známom americkom zločincovi Mansonovi sa hádajú o jeho pozostatky

NETKY.SK • 1 Február 2018, 11:37 • 2 min
Dediči po známom americkom zločincovi Mansonovi sa hádajú o jeho pozostatky

BAKERSFIELD - Telo známeho amerického zločinca Charlesa Mansona, ktorý zomrel vlani v novembri, zostane v márnici ešte najmenej mesiac. Jeho prípadní dediči tak dostanú čas na to, aby sa na súde rozhodlo, komu ostanú pozostatky vodcu vražedného kultu.

slovakia

left justify in out

Ako uviedla agentúra AP, súd v okrese Kern - v západoamerickom štáte Kalifornia - v stredu stanovil dátum pojednávania v tejto veci na 7. marca. Medzi tými, ktorí si na súde nárokujú na pozostatky po Mansonovi sú jeho syn, vnuk a priateľ. Ten údajne zhromažďoval a predával rôzne spomienkové predmety spojené so zosnulým vrahom.

 

Manson v roku 1969 naviedol skupinu svojich väčšinou mladých stúpencov, aby zavraždili najmenej sedem ľudí vrátane herečky Sharon Tateovej, manželky slávneho režiséra poľského pôvodu Romana Polanského.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies