Deco mal pozitívnu aj B-vzorku, hrozia mu dva roky dištanc

NETKY.SK • 4 Máj 2013, 12:33 • 2 min
Deco mal pozitívnu aj B-vzorku, hrozia mu dva roky dištanc

RIO DE JANEIRO - Aj opakovaný test dokázal, že bývalý portugalský futbalový reprezentant Deco užil zakázané diuretiká. Niekdajšiemu tvorcovi hry FC Porto, Benficy Lisabon, Chelsea či FC Barcelona hrozí dvojročný dištanc, o ktorom bude rozhodovať Brazílsky športový tribunál. Po analýze B-vzorky ho dočasne suspendovali na jeden mesiac.

slovakia

left justify in out

Deco odmieta, že by diuretikum furosemid užil vedome. Hráč s vlastným menom Anderson Luís de Souza chce bojovať za očistenie svojho mena. Deco v súčasnosti hráva za Fluminense. Na dopingovej kontrole bol 30. marca po víťaznom zápase proti Boaviste (2:0). Hráčov právny zástupca vyslovil začiatkom mája v lokálnych médiách názor, že zakázaná látka sa do tela dostala prostredníctvom kontaminovaných vítamínov. Deco ich mal užiť krátko pred zápasom. Tridsaťpäťročný futbalista si už najal právnikov, ktorí mu majú pomôcť dokázať nevinu. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies