Debutanta Bubelu teší pozvánka do reprezentácie, zvažuje Ameriku aj Európu

NETKY.SK • 23 August 2016, 17:07 • 2 min
Debutanta Bubelu teší pozvánka do reprezentácie, zvažuje Ameriku aj Európu

BRATISLAVA - Miloš Bubela je absolútnym nováčikom v seniorskej reprezentácii Slovenska, na ktorú v stredu vo Viedni čaká prípravný zápas proti hokejistom domáceho Rakúska.

slovakia

left justify in out

"Pozvánka ma potešila. Nedávno mi volal generálny manažér Róbert Švehla, či by som nechcel prísť, keďže ma ešte nevideli. Bol som rád. Je tam trochu tréma, veď od 'dvadsiatky' som v reprezentácii nebol, čiže štyri roky. Ale pozeral som si súpisku a je na nej veľa ďalších mladých hráčov, s ktorými som bol vo výbere do 20 rokov. Bude to pre mňa jednoduchšie, keďže ich poznám z minulosti," skonštatoval 23-ročný útočník, ktorý si naposledy obliekal dres tímu Utica Comets v AHL, farme klubu Vancouver Canucks v NHL.

 

"Za dva dni v reprezentácii ani nestihnem mať nejaké veľké očakávania - pár dobrých tréningov a jeden dobrý zápas," doplnil Bubela a k svojej hokejovej budúcnosti poznamenal: "Malo by sa to utriasť do konca augusta. Mám možnosť ísť na nejaké kempy, a tak uvidíme, či budem ďalej pôsobiť v Severnej Amerike alebo Európe. Švédsko, Fínsko, Švajčiarsko, KHL, kvalitných líg je tu veľa. Rozhodujúce bude, kde mi ponúknu dobrý kontrakt. V Európe by som bol viac na očiach trénerom reprezentácie, v zámorí zasa skautom. Možno by mi po štyroch rokoch prospela zmena."


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies