Debutant Sabol priviedol Senicu k prvému víťazstvu vonku

NETKY.SK • 16 September 2015, 13:50 • 2 min
Debutant Sabol priviedol Senicu k prvému víťazstvu vonku

SENICA - Tréner Juraj Sabol si v sobotu pripísal víťazný debut na lavičke futbalovej Senice, jeho zverenci zvíťazili v rámci 8. kola najvyššej súťaže na trávniku nováčika z Michaloviec 3:1. "Záhoráci" prerušili sériu štyroch duelov bez víťazstva, naposledy sa predtým tešili z troch bodov 1. augusta doma proti Skalici (2:1).

slovakia

left justify in out

"Zápas som si užil. V Michalovciach bola dobrá futbalová atmosféra. Najdôležitejšie je pre mňa v tomto momente, že kabína opäť pocítila chuť víťazstva. Body sú o to cennejšie, že sú z ihriska súpera, čo sa tímu podarilo vôbec prvýkrát v tejto sezóne. Bolo to najmä o chalanoch a o tom, ako chceli a dokázali, že chcú, čo ma veľmi teší," povedal Sabol pre oficiálnu internetovú stránku Senice.

 

Tri góly z tímu hostí strelil talentovaný stredopoliar Jakub Hromada, no jeden presný zásah bol vlastný. Tretí gól Seničanov dal Jozef Dolný. "Na vlastencovi sme sa po zápase zasmiali. Brankár Mišo Šulla hovoril, že lopta od Kuba Hromadu bola veľmi dobre umiestnená. Jakub ma však veľmi potešil výkonom, dal dva góly a patril k tým najlepším na trávniku," pokračoval Sabol.

 

Najbližšie čaká na Senicu vo Fortuna lige sobotňajší domáci zápas proti Podbrezovej, ktorá má na konte štyri prehry v sérii a nevyhrala už v šiestich dueloch za sebou. "Domáce stretnutia sú ťažšie z toho pohľadu, že musíte tvoriť a byť kreatívny. Slovenskému futbalu chýbajú kreatívni futbalisti. Verím, že naši stredopoliari či už Hromada, Komara, alebo Luboš Hušek nám pomôžu a získame tri body. Spravíme všetko pre to, aby to tak bolo," dodal Juraj Sabol, ktorého asistentom je Michal Ščasný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies