Debut Stevena Gerrarda v LA Galaxy bude 11.júla

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 18:25 • 2 min
Debut Stevena Gerrarda v LA Galaxy bude 11.júla

LIVERPOOL – Dlhoročný kapitán anglického FC Liverpool Steven Gerrard opúšťa svoj klub a mieri do americkej MLS, kde bude hrať v tíme LA Galaxy. Svoju premiéru si odkrúti 11.júla.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný stredopoliar by mal na svoj prvý zápas v drese Galaxy nastúpiť v Medzinárodnom pohári majstrov proti mexickému Club America. Tréner LA Galaxy Bruce Arena potvrdil, že sa už nevie dočkať, kedy uvidí Gerrarda na ihrisku.

"Očakávame, že priletí ešte pred 11.júlom. Trošku si zatrénuje a keď bude v poriadku, tak sme pripravení ho zapojiť do hry," povedal tréner pre lagalaxy.com.

V súčasnosti si Gerrard spolu so spoluhráčmi užívajú voľno v Dubaji, ale už čoskoro sa presunie do Spojených štátov. Tam bude k dispozícii po 8.júle.

Bývalý kapitán anglickej reprezentácie podpísal s LA Galaxy dvojročnú zmluvu po tom, čo v januári oznámil, že na konci sezóny opustí Liverpool. V anglickom klube strávil dlhých 17 rokov svojej kariéry.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona