Deborah Harryová na festivale v Cannes

NETKY.SK • 25 Jún 2012, 11:39 • 2 min
Deborah Harryová na festivale v Cannes

Deborah Harryová na festivale v Cannes - Zaujímavosti Spoločnosť Grey oznámila, že 6. ročník hudobného festivalu legiend (Legends of Music Seminar) predstaví i americkú speváčku, autorku piesní a herečku Deborah Harryovú, ktorá sa najviac preslávila ako v

slovakia

left justify in out

img

Spoločnosť Grey oznámila, že 6. ročník hudobného festivalu legiend (Legends of Music Seminar) predstaví i americkú speváčku, autorku piesní a herečku Deborah Harryovú, ktorá sa najviac preslávila ako vedúca speváčka punk-rockovej kapely predstavujúcej novú vlnu, Blondie, so 40 miliónmi predaných albumov. Seminár sa koná v piatok 22. júna 2012 (13.45 miestneho času v Cannes) v divadle Debussy Theater.

Osobitý hlas a osobnosť  Deborah Harryovej sú výnimočné. S prvkami štýlu Hip-Hop a Disco a avantgardného umenia odvážne začlenenými do jej práce sa táto speváčka už desaťročia udržiava na vrchole rokenrolu.

      Medzi najväčšie hity Deborah Harryovej, ktorá sa objavila na zoznamoch spoločnosti VH1 pod názvom "Najväčšie ženy rock and rollu" (Greatest Women of Rock and Roll) a "Najviac sexy umelci všetkých čias" (Sexiest Artists of All-Time), patria piesne ako One Way or Another, Dreaming, Call Me, Atomic, Heart of Glass a Rapture. V jej portfóliu je 9 štúdiových albumov, 5 sólových vydaní a viac ako 30 filmov.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona