Debata s Kokkinakisom sa zvrhla, ľudia mu naložili nepríjemné otázky

NETKY.SK • 25 September 2015, 12:14 • 2 min
Debata s Kokkinakisom sa zvrhla, ľudia mu naložili nepríjemné otázky

LONDÝN - Asociácia tenisových profesionálov (ATP) asi neurobila dobre, keď relatívne krátko po augustovom montrealskom škandále zahrňujúcom Chorvátku Donnu Vekičovú, Švajčiara Stana Wawrinku a Austrálčanov Nicka Kyrgiosa a Thanasiho Kokkinakisa poskytla fanúšikom priestor klásť online otázky poslednému menovanému.

slovakia

left justify in out

Presne na háklivosť takéhoto tajmingu upozornili ATP viacerí pisatelia, mnohí iní prispievatelia sa neokolkovali. "Koho pretiahneš nabudúce?", "Si otcom Djokovičovho syna?", "Fakt si si to rozdal s Donnou Vekičovou??", "Dal si dolu aj Kyrgiosa?", "Je Stanova baba dobrá v posteli?", "To pre tie posteľné výkony nemáš formu a si unavený?", "Čo obdivuješ na Rogerovi Federerovi? Jeho ženu?" - zneli otázky, ktoré, pochopiteľne, zostali bez odpovede.

 

Screenshot priniesol portál Punto de Break. Ďalší účastník podotkol, že Kokkinakis nikoho nezaujíma, a pridal fotografiu s kaktusom nápadne pripomínajúcim prirodzenie. Minulý mesiac počas turnaja v Kanade Kyrgios na kurte vykričal Wawrinkovi, že Švajčiarova priateľka sa vyspala s krajanom Kokkinakisom, pričom v mediálnych výstupoch napospol prevládol odhad, že myslel práve Vekičovú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies