Deadpoola by som hral do konca svojho života, tvrdí Reynolds

NETKY.SK • 7 Február 2016, 09:44 • 2 min
Deadpoola by som hral do konca svojho života, tvrdí Reynolds

USA - Kanadský herec Ryan Reynolds prezradil, že nechce hrať už iného komiksového hrdinu okrem Deadpoola.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročného rodáka z Vancouveru stvárňovanie antihrdinu, čo si nedáva servítku pred ústa, vraj baví. "Už nikdy viac nechcem hrať inú komiksovú postavu. Deadpoola, toho by som rád hral do konca svojho života, to by bola zábava," povedal v rozhovore pre portál IGN, keď sa ho spýtali, či by si zopakoval úlohu Hala Jordana v novej verzii filmu Green Lantern (2011). "Nie. Už som ich hral mnoho (komiksových postáv, pozn. SITA) a myslím si, že je čas, aby to teraz robili iní ľudia. Toto bohatstvo musím zdieľať," dodal.


Vo filme Deadpool Reynolds stvárni Wadea Wilsona, žoldniera, ktorý sa, umierajúc na rakovinu, zapojil do vládneho experimentu Weapon X. Ten z neho spravil nezničiteľného antihrdinu Deadpoola. V snímke zo sveta X-Menov, ktorá sa má dostať do slovenských kín 11. februára, sa tiež predstavia aj Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein či T.J. Miller.


Ryan Rodney Reynolds sa predstavil v snímkach ako 3:15 zomrieš! (2005), Zabiť eso (2006), Návrh (2009), Pochovaný zaživa (2010) alebo Woman in Gold (2015). So súčasnou manželkou, herečkou Blake Lively, ktorá mu v decembri 2014 porodila dcérku James, sa zoznámil počas nakrúcania spoločného filmu Green Lantern (2011). Zosobášili sa v septembri 2012 v Južnej Karolíne. V minulosti bol zasnúbený s Alanis Morissette a v rokoch 2008 až 2011 bola jeho manželkou Scarlett Johansson. Komiksové postavy si zahral vo filmoch Blade: Trinity (2004), X-Men Origins: Wolverine (2009), už spomínanom Green Lantern a R.I.P.D. – URNA: Útvar rozhodne neživých agentov (2013).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies