De Rossi dostal za úder protihráča trest a vypadol z nominácie Talianska

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 18:46 • 2 min
De Rossi dostal za úder protihráča trest a vypadol z nominácie Talianska

MILÁNO - Stredopoliar AS Rím Daniele De Rossi a obranca Interu Miláno Juan Jesus dostali v pondelok trojzápasový dištanc za udretie protihráča vo víkendovom vzájomnom dueli talianskej futbalovej Serie A.

slovakia

left justify in out

Ani jeden z hráčov pri bezgólovej remíze 0:0 nedostal trest od rozhodcu priamo na ihrisku, dodatočne ich ale suspendovali na základe televízneho záznamu. De Rossi udrel päsťou do tváre Maura Icardiho v prvom polčase a Jesus tvrdo atakoval na konci duelu Alessia Romagnoliho. De Rossi na základe sobotňajších udalostí vypadol aj z nominácie Talianska na prípravný duel so Španielskom.
      

Trojzápasový dištanc inkasoval aj útočník posledného tímu tabuľky Sassuola Domenico Berardi za úder lakťom do protihráča, za ktorý dostal v dueli s Parmou (0:1) červenú kartu iba minútu po svojom príchode na trávnik. Incident stál Berardiho aj miesto v kádri talianskej reprezentácie do 21 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona