De Laurentiis zavrel Neapolčanov do hotela

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 15:35 • 2 min
De Laurentiis zavrel Neapolčanov do hotela

RÍM - Dni Rafaela Beníteza vo futbalovom SSC Neapol sú údajne spočítané. Momentálne vládne pod Vezuvom tvrdou rukou majiteľ Aurelio De Laurentiis a ten zavelil, že hráči pred štvrťfinále Európskej ligy s Wolfsburgom budú tráviť čas v tréningovom kempe.

slovakia

left justify in out

Kruté dni nastali pre hráčov už po vyradení v semifinále Talianskeho pohára. De Laurentiis svojich futbalistov vrátane slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka ubytoval v hoteli, kde panujú sparťanské podmienky. Vraj v ňom netečie teplá voda a kuchyňa je z času na čas mimo prevádzky. Vďaka tomu sa hráči dostali von zo svojho väzenia na večeru. Ďalšiu priepustku získali nedeľňajšou výhrou 3:0 nad Fiorentinou, ktorou zároveň zastavili päťzápasovú šnúru bez víťazstva v Serie A. Po jednej noci v pohodlí domova sa však znova museli hlásiť a pokračovať v príprave na štvrtkový zápas vo Wolfsburgu.

 

"Rozhodol som sa, že mužstvo sa bude do odvolania pripravovať v tréningovom kempe. Neapol je mesto plné rozptyľujúcich nástrah a teraz je čas na absolútnu koncentráciu. Úspech musí byť podložený disciplínou. Moji kolegovia s tým možno nesúhlasia, ale tu rozhodujem ja," uviedol autoritatívny filmový producent na margo odporu zo strany realizačného tímu. 

 

Neapol je v európskom štvrťfinále premiérovo od roku 1989 - vtedy na čele s fenomenálnym Argentínčanom Diegom Maradonom triumfoval v dobovom Pohári UEFA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona