De Laurentiis: Nebolo ľahké odmietnuť ponuku Juve za Hamšíka

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 10:16 • 2 min
De Laurentiis: Nebolo ľahké odmietnuť ponuku Juve za Hamšíka

NEAPOL - Prezident talianskeho futbalového klubu SSC Neapol Aurelio De Laurentiis priznal, že mal problémy s odmietnutím ponuky Juventusu Turín na prestup slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka.

slovakia

left justify in out

Médiá na Apeninskom polostrove v septembri minulého roka zverejnili informáciu, že pred začiatkom tejto sezóny sa "stará dáma" opakovane snažila stiahnuť do Turína kapitána "Partenopei". Špekulácie neskôr potvrdil aj výkonný riaditeľ Juventusu Giuseppe Marotta.


"Juventus nám ponúkol 30 miliónov eur za Hamšíka, ale odmietol som, pretože som chcel realizovať sen, ktorý je stále možné premeniť na realitu," vyhlásil De Laurentiis podľa Corriere dello Sport. Neapolu patrí po tridsiatich kolách Serie A 2015/2016 druhé miesto s trojbodovým mankom na lídra Juventus Turín. SSC získal nateraz posledné Scudetto v sezóne 1989/1990.


"Juventus predložil ponuku v auguste, nebolo ľahké ju odmietnuť. Financie sú veľmi dôležité pre chod každého klubu. Neapol má ročný obrat 120 miliónov eur. Ťažko sa môžeme porovnávať s klubmi, ako je Juventus, ktorý dosahuje príjmy 280 miliónov. V takýchto podmienkach je ťažké presvedčiť hráčov, aby zostali. V prípade Hamšíka, ale aj Higuaína sa nám to však podarilo," doplnil známy filmový producent.


Hamšík je hráčom Neapola od roku 2007, keď prestúpil z Brescie. Doteraz odohral za mužstvo SSC bezmála 400 duelov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona