De La Hoyova spoločnosť plánuje žalovať Haymona

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 18:51 • 2 min
De La Hoyova spoločnosť plánuje žalovať Haymona

LOS ANGELES - Spoločnosť Golden Boy Promotions, ktorej zakladateľom je bývalý slávny americký boxer Oscar De La Hoya, pripravuje žalobu na vplyvného manažéra tohto odvetvia Ala Haymona a jeho spojencov.

slovakia

left justify in out

Obviňuje ich, že porušili kalifornský zákon o nečestnej súťaži a Shermanov protimonopolný zákon. Informoval o tom Chris Mannix zo Sports Illustrated. "Golden Boy tvrdí, že Haymon zneužíva svoje portfólio vyše 150 bojovníkov - viac než má ktorýkoľvek iný manažér - aby vytvoril monopol pre promovanie zápasov v televízii. Federálny zákon známy ako Boxerská reforma Muhammada Aliho zabraňuje manažérom vystupovať v pozícii promotérov," píše sa na si.com.

 

De La Hoyova spoločnosť má na Ala Haymona ťažké srdce od minulého kalendárneho roka. Po tom, čo sa zbavila výkonného riaditeľa Richarda Schaefera, totiž prišla o mnoho boxerov, ktorých manažérom je Haymon a v skutočnosti nikdy s Golden Boy pod Schaeferovým vedením nepodpísali kontrakty. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona