De La Hoya zvažuje návrat do profiringu

NETKY.SK • 5 Jún 2015, 15:07 • 2 min
De La Hoya zvažuje návrat do profiringu

LOS ANGELES - Bývalý americký boxer Oscar De La Hoya sa pohráva s myšlienkou oživenia profesionálnej kariéry.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný rodák z východnej časti Los Angeles vo vysielaní miestnej rozhlasovej stanice Power 106 povedal, že o prípadnom návrate uvažuje každý deň. Oscar podstupuje ľahký tréning a podľa svojich slov sa cíti natoľko dobre mentálne i fyzicky, že by si opäť trúfol konkurovať najlepším svetovým pästiarom.

 

De La Hoya si prezývku "Golden Boy" vyslúžil zlatou medailou v ľahkej váhe na olympijských hrách 1992 v Barcelone, ako aj zárobkom vyše 700 miliónov amerických dolárov pochádzajúcim výlučne z domácich vysielacích práv pay-per-view. Vyhral desať profesionálnych titulov majstra sveta v šiestich rôznych hmotnostných kategóriách, zdolal sedemnásť svetových šampiónov. Naposledy sa medzi štyrmi povrazmi predstavil takmer pred siedmimi rokmi, 6. decembra 2008 ho zdecimoval Manny Pacquiao.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies