De La Hoya si pri comebacku pýta Mayweathera alebo Golovkina

NETKY.SK • 24 Jún 2015, 09:44 • 2 min
De La Hoya si pri comebacku pýta Mayweathera alebo Golovkina

PASADENA - Americký boxer a bývalý majster sveta v šiestich váhových kategóriách Oscar De La Hoya je čoraz bližšie k plánovanému návratu do ringu, počas ktorého by sa chcel znovu uchádzať o majstrovské pásy. Momentálne štyridsaťdvaročný pästiar ukončil aktívnu kariéru v roku 2009, v Las Vegas ho vtedy doslova zmlátil Filipínec Manny Pacquiao.

slovakia

left justify in out

"Jediný dôvod, kvôli ktorému sa chcem vrátiť do ringu, je absencia súťaživosti a adrenalínu, ktorý máte v krvi pri zápasoch proti najlepším. Rozhodne sa nechcem vrátiť z finančných dôvodov," povedal pre televíziu ESPN rodák z Los Angeles. De La Hoya sa od skončenia aktívnej kariéry živí ako promotér. Počas šiestich rokov "civilného" života sa nevyhol problémom s drogami či alkoholom.

 

"Momentálne sa cítim na vrchole svojich fyzických, psychických i emocionálnych síl. Je to spôsobené tým, že som sa neskutočne dlhú dobu ani len nedotkol alkoholu," povedal zlatý medailista z olympijských hier 1992 v Barcelone.

 

"The Golden Boy" by chcel pri návrate medzi povrazy vyzvať jedného z dvojice Floyd Mayweather a Gennadij Golovkin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies