De Kamps: Z našej strany to bol hrozný zápas

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 14:19 • 2 min
De Kamps: Z našej strany to bol hrozný zápas

BRATISLAVA - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava si nedeľňajšou domácou prehrou so Spartakom Myjava 0:1 v dueli 24. kola najvyššej slovenskej súťaže skomplikovali situáciu v boji o titul.

slovakia

left justify in out

Druhí v klasifikácii "belasí" majú deväť kôl pred koncom tejto sezóny Fortuna ligy na úradujúceho majstra a lídra poradia AS Trenčín už deväťbodový odstup, tretia Myjava zasa na Slovan osembodové manko.


"Z našej strany to bol doslova hrozný zápas. Začali sme veľmi zle, v prvom polčase sme prehrávali súboje a boli v nich neskoro, čiže každá druhá lopta bola pre súpera. Po zmene strán sme hrali trochu lepšie, ale nepremenili sme príležitosti na skórovanie," citovala oficiálna internetová stránka bratislavského klubu slová sklamaného holandského legionára v drese Slovana Joeriho de Kampsa.


Hráči Myjavy boli konsolidovaní a rovnako ako v 2. kole vlani 26. júla sa na Pasienkoch tešili z tesného ligového víťazstva, o ktoré sa opätovne postaral Peter Sládek. Brankár "belasých" Ján Mucha inkasoval v lige po 418 minútach. Slovan sa následne snažil vyrovnať, kapitán Marko Milinkovič napálil do brvna, príležitosti mal aj striedajúci Róbert Vittek, ale bez efektu. Obranný val "Kopaničiarov" bol pevný a nepriepustný. "Bránili prakticky so všetkými desiatimi hráčmi za loptou. V ofenzíve sme sa len veľmi ťažko presadzovali. Ihrisko ešte nie je v ideálnom stave, čo len uľahčuje situáciu tímu, ktorý predovšetkým myslí na defenzívu. Na to sa však nechceme a nemôžeme vyhovárať," pokračoval v hodnotení nevydareného nedeľňajšieho duelu 24-ročný defenzívny záložník De Kamps, ktorý prišiel v januári a podpísal s vedením Slovana zmluvu na 3,5 roka.


Rodák z Amsterdamu si uvedomuje, že fanúšikov výkonom sklamali. "Zápas nám skutočne nevyšiel. Len s námahou sa mi na tom vôbec hľadajú nejaké pozitíva. Možno len to, že sme do posledných sekúnd bojovali ako tím a snažili sa skórovať. Bohužiaľ, nestačilo to."


Futbalisti Myjavy sa v Bratislave už po štvrtý raz za sebou tešili z víťazstva nad Slovanom 1:0. Po asociačnom termíne a ligovej prestávke nastúpi bratislavský tím v rámci 25. kola Fortuna ligy v sobotu 2. apríla v Dunajskej Strede proti domácemu FC DAC 1904. "Neostáva nám nič iné, len tvrdo pracovať počas reprezentačnej pauzy. Zaváhanie s Myjavou sa budeme snažiť odčiniť úspechom na ihrisku Dunajskej Stredy," dodal na klubovom webe Joeri de Kamps.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies