De Geovi škandál neublížil, chytá proti Česku

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 15:04 • 2 min
De Geovi škandál neublížil, chytá proti Česku

TOULOUSE - Aj napriek medializovanému škandálu bude David De Gea hájiť bránu Španielska v jeho úvodnom vystúpení na EURO 2016. Obhajcovia titulu si v pondelkovom súboji D-skupiny zmerajú sily s Českom, úvodný výkop je na programe o 15.00 h v Toulouse.

slovakia

left justify in out

De Gea sa mal v roku 2012 ešte ako hráč národného výberu do 21 rokov zúčastniť na párty, na ktorej údajne došlo k sexuálnemu útoku na viaceré ženy, niektoré aj mladistvé. Španielsky bulvárny portál El Confidencial minulý týždeň informoval, že išlo o prostitúky, ktoré mal hráčom do hotela v Madride priviesť porno producent s umeleckým menom Torbe.

 

Vedenie španielskeho mužstva však De Geu podporilo. "S Davidom sme sa rozprávali. Vysvetlil to celému trénerskému tímu. Nemáme dôvod mu neveriť, má našu podporu," povedal kouč Španielska Vicente del Bosque.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies