De Gea tvrdí, že Hernández výrazne pomôže Realu Madrid

NETKY.SK • 8 September 2014, 16:17 • 2 min
De Gea tvrdí, že Hernández výrazne pomôže Realu Madrid

MADRID - Brankár anglického futbalového klubu Manchester United David de Gea je presvedčený, že jeho bývalý spoluhráč zo štadióna Old Trafford Javier Hernández sa môže výrazne presadiť v novom pôsobisku - Reale Madrid.

slovakia

left justify in out

 A to napriek skutočnosti, že do ofenzívy má taliansky kouč "pusiniek" Carlo Ancelotti k dispozícii aj hviezdne trio Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema. Ako je známe, dvadsaťšesťročný mexický útočník s prezývkou "Chicarito" bude hosťovať v tíme "bieleho baletu" do konca sezóny 2014/2015, úradujúci víťaz Ligy majstrov má zároveň na neho opciu na kúpu.

 

"Javier je skvelý človek a výrazná futbalová osobnosť. Ide o jedného z najlepších hráčov, ktorých poznám," citoval denník Marca slová 23-ročného španielskeho brankára De Geu, ktorý ďalej poznamenal: "Určite prinesie do madridského klubu veľa pozitívneho. Hoci nenastupoval veľmi často na trávnik, je schopný nastrieľať veľké množstvo gólov." 

 

Rodák z Guadalajary Javier Hernández Balcázar reprezentoval svoju krajinu na nedávnych majstrovstvách sveta, strelil na nich jeden gól. "Chicharito" bol hráčom Manchestru United ostatné štyri sezóny, v 154 zápasoch zaznamenal 59 presných zásahov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona