De Gea nebude stáť v bránke ManU v otváracom dueli anglickej ligy

NETKY.SK • 7 August 2015, 12:32 • 2 min
De Gea nebude stáť v bránke ManU v otváracom dueli anglickej ligy

MANCHESTER - Brankár David De Gea nenastúpi v drese Manchestru United v sobotňajšom úvodnom stretnutí anglickej futbalovej Premier League proti Tottenhamu Hotspur. Deň pred zápasom to uviedol kouč ManU Louis van Gaal v súvislosti so špekuláciami o odchode španielskeho hráča do Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

"Nie je teraz pre De Geu ľahké vyrovnať sa s touto situáciou. Nebude hrať," citovala agentúra AP slová Van Gaala. Debut v drese manchesterského klubu by tak mal absolvovať Sergio Romero, ktorý na Old Trafford prišiel v predsezónnom období.

United sa pravdepodobne budú musieť zaobísť aj bez obrancu Marcosa Roja a stredopoliara Bastaina Schweinsteigera. "Rojo začal trénovať iba pred týždňom, Schweinsteiger sa vrátil v poslednom momente a nemyslím si, že je dostatočne fit," dodal Van Gaal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies