De Gea možno v lete odíde z Manchestru, tvrdí van Gaal

NETKY.SK • 31 Január 2015, 11:37 • 2 min
De Gea možno v lete odíde z Manchestru, tvrdí van Gaal

MANCHESTER - Tréner futbalistov Manchestru United Louis van Gaal pripustil, že počas letného prestupového obdobia by mohol Old Trafford opustiť brankár David de Gea. O 24-ročného gólmana prejavil seriózny záujem španielsky Real Madrid.

slovakia

left justify in out

"Vo futbale je možné všetko, ale chceme si ho udržať," cituje portál goal.com holandského kormidelníka, ktorého mužstvo skóroval len trikrát v ostatných štyroch vystúpeniach anglickej Premier League. "V posledných zápasoch sme sa nevedeli dostatočne presadiť. Góly sú najdôležitejšia vec a fanúšikovia si ich vychutnávajú najviac. Keď neskórujete, nemôžete si duel užiť. Musíme sa zlepšiť v organizácii útočnej hry a premieňaní šancí," dodal van Gaal. 

 

Manchester United v sobotu od 16.00 h SEČ privíta na domácom ihrisku nováčika Leicester City. "Červeným diablom" patrí po 22 kolách štvrtá priečka, za vedúcou Chelsea zaostávajú o 12 bodov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies