De Bruyne si na tréningu poranil členok

NETKY.SK • 15 Jún 2014, 10:13 • 2 min
De Bruyne si na tréningu poranil členok

MOGI DAS CRUZES - Ofenzívny stredopoliar Kevin De Bruyne nedokončil sobotňajší tréning belgickej futbalovej reprezentácie v brazílskom Mogi das Cruzes.

slovakia

left justify in out

Hráča nemeckého Wolfsburgu nešťastne kopol jeden zo spoluhráčov do členka a musel odkrivkať z trávnika. Boľavé miesto si pritom chladil ľadom.
      

Podľa trénera Belgičanov Marca Wilmotsa by nemalo byť jeho zranenie vážneho charakteru, viac povedia najbližšie lekárske vyšetrenia. "Snáď to s ním nebude také zlé. Kevin bol schopný preniesť svoju váhu na nohu. Uvidíme, ako sa to vyvinie," citovala kouča agentúra DPA. Belgičania, ktorí sú všeobecne považovaní za "čierneho koňa" šampionátu, otvoria svoje účinkovanie na MS v utorok súbojom s Alžírskom v Belo Horizonte, v H-skupine ich čakajú ešte zápasy s Ruskom a Kórejskou republikou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies