De Bruyne poslal Citizens do finále, asi si v ňom nezahrá

NETKY.SK • 28 Január 2016, 11:06 • 2 min
De Bruyne poslal Citizens do finále, asi si v ňom nezahrá

MANCHESTER - Belgický legionár Kevin De Bruyne bol smutným hrdinom stredajšieho odvetného stretnutia semifinále Anglického ligového pohára Manchester City - FC Everton.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar domácich najskôr v 70. minúte strelil víťazný gól na 2:1, ale v poslednej minúte riadneho hracieho času sa po súboji s obrancom Ramirom Funesom Morim sklátil na trávnik a pri páde sa zranil tak nešťastne, že plochu opustil na nosidlách so zabandážovaným kolenom pravej nohy. "The Citizens" dohrávali s desiatimi futbalistami, pretože tréner Manuel Pellegrini vyčerpal povolenú kvótu, v rámci nej aj samotný De Bruyne vystriedal Yayu Tourého.

 

Podľa vyjadrenia čilského kormidelníka utrpel Belgičan zranenie mediálneho kolaterálneho, nie predného prekríženého kolenného väzu. "Som optimista a verím, že nám nebude chýbať do konca sezóny. Uvidíme, nakoľko je to s ním vážne, ale zdá sa, že prekrížený väz je v poriadku," konštatoval.

 

De Bruyne je predsezónnou akvizíciou Manchestru City, v auguste ho klub získal za údajných 58 miliónov libier od Wolfsburgu. Jeho spoluhráči dotiahli zápas do víťazného konca. Vďaka rezultátu 3:1 zmazali deficit 1:2 z prvého vzájomného stretnutia a 28. februára si zahrajú vo finále Capital One Cup-u na londýnskom štadióne Wembley proti FC Liverpool.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona