Ddjibril Cissé ukončil hráčsku kariéru

NETKY.SK • 20 Október 2015, 17:27 • 2 min
Ddjibril Cissé ukončil hráčsku kariéru

PARÍŽ - Niekdajší útočník francúzskej reprezentácie Djibril Cissé oznámil koniec aktívnej futbalovej kariéry. "

slovakia

left justify in out

"Telo povedalo dosť, už skrátka nemám predpoklady pokračovať na profesionálnej úrovni," priznal 34-ročný teraz už bývalý zakončovateľ pre televíziu Canal+.


Cissé začal s hráčskou kariérou v roku 1998 v drese Auxerre. Okrem mužstva z Burgundska si obliekal dresy klubov FC Liverpool, Olympique Marseille,

Sunderland, Lazio Rím, Panathinaikos Atény, Queens Park Rangers či Kubaň Krasnodar. Naposledy pôsobil v Bastii a jedno stretnutie odohral aj za Saint-Pierroise na africkom ostrove Réunion. Krajinu "galského kohúta" reprezentoval 41-krát, v národnom tíme dal deväť gólov.


V súčasnosti sa Cissé dostal do povedomia verejnosti pre zadržanie v súvislosti s údajným vydieraním, ktorého obeťou mal byť stredopoliar Olympique Lyon Mathieu Valbuena. Djibril Cissé však všetky obvinenia odmietol a polícia ho medzičasom prepustila na slobodu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona