Dcéru Whitney Houstonovej pochovajú zrejme v pondelok v New Jersey

NETKY.SK • 2 August 2015, 08:56 • 2 min
Dcéru Whitney Houstonovej pochovajú zrejme v pondelok v New Jersey

WASHINGTON - Desiatky ľudí sa včera zišli na pohrebných obradoch za 22-ročnú Bobbi Kristinu Brownovú - jediné dieťa zosnulej speváčky Whitney Houstonovej. Bobbi zomrela minulú nedeľu približne pol roka po tom, ako utrpela nezvratné poškodenie mozgu.

slovakia

left justify in out

Pohrebné obrady sa konali v metodistickom kostole sv. Jakuba v Alpharette, ktorá je jedným z predmestí Atlanty v štáte Georgia. Obrad bol súkromný a pre verejnosť uzavretý, ale pred kostolom, za policajnými zátarasami, sa zišli desiatky ľudí. Pohreb by sa mal uskutočniť na budúci pondelok. Bobbi by mali pochovať v blízkosti hrobu jej matky na cintoríne v New Jersey.

 

Bobbi Kristinu, ktorej otcom je spevák Bobby Brown, našli 31. januára bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome. Odvtedy znovu nenadobudla vedomie a lekári nedávali nádej, že sa jej stav môže niekedy zlepšiť. Rodina ju 24. júna premiestnila do starostlivosti v hospici v meste Duluth pri Atlante.

 

Okolnosti, ktoré viedli k smrti Bobbi Kristiny Brownovej, sú stále predmetom vyšetrovania. Vyšetrovatelia zatiaľ nevzniesli žiadne obvinenie. Súdom určený zástupca Brownovej však v júni vyslovil podozrenie, že život ohrozujúce zranenia mohol mladej žene spôsobiť jej priateľ Nick Gordon, ktorého obvinil aj z krádeže 10 miliónov dolárov z jej účtu v čase, keď už Brownová bola v kóme. Bobbi Kristina zdedila celý majetok svojej matky.

 

Brownovej matku, popovú hviezdu Whitney Houstonovú našli 11. februára 2012 v kalifornskom Beverly Hills podobne v bezvedomí v hotelovej vani a neskôr ju vyhlásili za mŕtvu. Speváčka, ktorá dlho bojovala so závislosťou od omamných látok, sa podľa úradov utopila, jej smrť však pripísali tiež užitiu kokaínu a srdcovej chorobe.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona