Dcéru Whitney Houstonovej odpojili od dýchacieho prístroja, jej stav sa nezmenil

NETKY.SK • 20 Február 2015, 09:34 • 2 min
Dcéru Whitney Houstonovej odpojili od dýchacieho prístroja, jej stav sa nezmenil

ATLANTA - Dcéru zosnulej americkej speváčky Whitney Houstonovej, Bobbi Cristinu Brownovú, lekári odpojili od dýchacieho prístroja.

slovakia

left justify in out

Pomáhal jej dýchať od minulého mesiaca, keď ju našli v bezvedomí doma vo vani. Zatiaľ však ešte nepadlo rozhodnutie o jej odpojení od prístrojov na podporu života. Informovala o tom dnes tlačová agentúra Reuters s odvolaním sa na štvrtkové vyjadrenia zdroja z rodiny, ktorý si neželal byť menovaný.

Informátor povedal, že celkový zdravotný stav Brownovej sa nezmenil. Odstránenie dýchacej hadice je štandardný postup, aby sa zabránilo infekcii, vysvetlil rodinný zdroj.

 

Americká spravodajská stanica CNN uviedla, že Brownová bude teraz prijímať vzduch cez dieru v krku, čo naznačuje, že v takej polohe zostane týždne či mesiace, a nielen dni.

 

Rodinní príslušníci uviedli, že 21-ročná Brownová, jediné dieťa spevákov Bobbyho Browna a Whitney Houstonovej, bojuje o život v Emoryho univerzitnej nemocnici v Atlante v štáte Georgia. Hospitalizovali ju tam po tom, ako ju našli dolu tvárou a bez známok života doma vo vani.

 

Príbuzní poskytli málo informácií o liečbe začínajúcej speváčky, či o jej lekárskej prognóze. Otec Bobby Brown požiadal médiá a verejnosť o rešpektovanie súkromia.

 

Polícia v meste Roswell v štáte Georgia vyšetruje prípad ako trestný čin a vypočúva ľudí ohľadne okolností, ktoré viedli k tomu, že Brownovú našli vo vani v bezvedomí.

 

Brownovej slávna matka Whitney Houstonová, šesťnásobná držiteľka uznávaných hudobných cien Grammy a herečka, bojovala so závislosťami od návykových látok. Nakoniec ju 11. februára 2012 našli v hotelovej vani. Úrady uviedli, že k jej smrti vo veku 48 rokov prispelo užívanie kokaínu a srdcové ochorenie.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies