Dcéru Demi Moore a Brucea Willisa zatkli za pitie piva

NETKY.SK • 5 Jún 2012, 21:50 • 2 min
Dcéru Demi Moore a Brucea Willisa zatkli za pitie piva

Dcéru Demi Moore a Brucea Willisa zatkli za pitie piva - Krimi Prostredná spoločná dcéra exmanželov Demi Moore a Brucea Willisa sa dostala do problémov so zákonom. Dôvodom bolo pitie piva, pri ktorom Scout Willis pristihla polícia.

slovakia

left justify in out

img

Prostredná spoločná dcéra exmanželov Demi Moore a Brucea Willisa sa dostala do problémov so zákonom. Dôvodom bolo pitie piva, pri ktorom Scout Willis pristihla polícia. Dvadsaťročná študentka prestížnej Brownovej univerzity totiž ešte nedovŕšila vek 21 rokov, od ktorého je v USA dovolené požívať alkohol. Navyše, policajtovi sa preukázala falošným preukazom totožnosti na meno Katherine Kelly. Po ďalších otázkach muža zákona sa priznala. "Moje meno je Scout Willis," povedala údajne policajtovi a podala mu svoj pravý preukaz. "Ten prvý preukaz nebol môj. Dala mi ho kamarátka. Netuším, kto je Katherine Kelly," dodala. Dcéru prominentov prepustili s tým, že sa musí 31. júla dostaviť pred súd.

Scout Willis má tri sestry - dve vlastné a jednu nevlastnú. Demi Moore a Bruce Willis sú okrem nej rodičmi 23-ročnej Rumer a 18-ročnej Tallulah Belle. Jej otec sa po rozvode s matkou oženil s modelkou Emmou Heming, s ktorou má dvojmesačnú Mabel Ray. Demi Moore sa v roku 2005 vydala za mladšieho herca Ashtona Kutchera, s ktorým sa v súčasnosti rozvádza.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies